Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Facebook

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

Salg

Vi elsker å jobbe for Lumon

 • Jeg liker at ingen av arbeidsdagene min er like, får jobbe med mange spennende prosjekter og ikke minst at jeg får jobbe med verdens beste byggematerialer!

  Linda Lyse

  Salgssjef - Prosjektsalg

 • I Lumon har jeg fått muligheten til å styre min egen hverdag og jobbe med fantastiske mennesker. Det er en fantastisk arbeidsplass for meg, fordi jeg får muligheten til å jobbe meg oppover i et firma som er stadig i vekst.

  Alexander Bassili

  Salgskonsulent

 • Ingen dager er like og jeg trives veldig godt ute hos kunder. Arbeidsmiljøet er godt og jeg får brukt mine tidligere erfaringer fra salg og kundeservice

  Kjetil Fredriksen

  Salgskonsulent

 • «Det er fantastisk å jobbe i Lumon fordi man føler seg ivaretatt av et solid og trygt selskap. Gode kollegaer, frihet under ansvar og et godt arbeidsmiljø gjør at jeg gleder meg til jobb hver dag!»

  Alexander B Benarroch

  Salgskonsulent