facebook tracking
Avdeling

Salg

Connect

Om du er positiv og utadvendt og har et ønske å om å hjelpe kunder å lage bedre hjem, så har du kommet til det riktige stedet! Våre salgskonsulenter er aktive, resultatorienterte og bruker all deres ekspertise for å finne den beste løsningen for kunden. I Lumon trenger du ikke salgserfaring, men du trenger et ønske om å lære og et ønske om å utvikle deg. Vi vil gi deg en god onboarding og et team som hjelper deg når du trenger det.  Høres dette ut som noe for deg? Da kan du se hvilke stillinger vi har ledig og sende inn en søknad. 

Vi elsker å jobbe for Lumon

Jeg liker at ingen av arbeidsdagene min er like, får jobbe med mange spennende prosjekter og ikke minst at jeg får jobbe med verdens beste byggematerialer!

Linda Lyse Salgssjef - Prosjektsalg

I Lumon har jeg fått muligheten til å styre min egen hverdag og jobbe med fantastiske mennesker. Det er en fantastisk arbeidsplass for meg, fordi jeg får muligheten til å jobbe meg oppover i et firma som er stadig i vekst.

Alexander Bassili Salgskonsulent

Ingen dager er like og jeg trives veldig godt ute hos kunder. Arbeidsmiljøet er godt og jeg får brukt mine tidligere erfaringer fra salg og kundeservice

Kjetil Fredriksen Salgskonsulent

«Det er fantastisk å jobbe i Lumon fordi man føler seg ivaretatt av et solid og trygt selskap. Gode kollegaer, frihet under ansvar og et godt arbeidsmiljø gjør at jeg gleder meg til jobb hver dag!»

Alexander B Benarroch Salgskonsulent
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor