Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Lumon Norge AS og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Meta, Youtube, Vimeo, Google
Lumon Norge AS sin karriereside

Innlegg

Runar Sæther (52), har to barn og bor på Lørenskog jobber og har jobbet innenfor montasje tidligere. Han jobber som service/after-sales manager hos oss i Lumon Norge, og har vært en lojal arbeidstaker som har jobbet her i over 10 år....

Teemu Asikainen startet som forbrukerselger på Lumons Vantaa-kontor i 2017. I dag er han som regional salgssjef ansvarlig for salgsteamet for boligblokker i hovedstadsområdet Helsingfors i Finland. 

Jeg får utfordret og utviklet meg hver dag 

Alexander Bassili har vært i Lumon som selger siden september 2020 der han ble headhuntet til stillingen. Han har på kort tid klart å klarte opp og kapre stilling som en av våre salgssjefer. Vi ønsket å ta en nærmere prat med den nykommende salgssjefen...

Jeg heter Ryan, og jeg har vært en del av Lumon Canada-teamet siden 11. november 2021. Her kan du se mine tanker om noen spørsmål om å være Installasjonstekniker hos Lumon, og hvordan det er å starte ut. Forhåpentligvis hjelper det deg med å forstå...